Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kasvatus

Ireliassa kasvatus on hyvin pienimuotoista toimintaa. Pentueita syntyy satunnaisesti, riippuen koirieni kisa- ja terveystuloksista. Periaatteenani on kasvattaa hyväluonteisia, terveitä ja rodunomaisia bordercollieita monipuolisiksi harrastuskoiriksi pitkälti käyttöpuolelle.

 

Ireliassa syntyneet pentueet näät kasvatit-osiosta. Annan myös uros-koiriani mieluusti lainaksi muiden kenneleiden nartuille.  

Kun pentue alkaa tulla ajankohtaiseksi, teen hyvissä ajoin siitä ilmoituksen Karvaturrit-foorumille.  

Pentu minulle?

Olet siis alkanut miettiä oman pikkuisen bortsulapsen ottamista? Irelialaiset pennut lähtevät uusiin koteihinsa lähes poikkeuksetta. Toivon vain, että pennun hankkimista on harkittu tarpeeksi ja sinulla olisi tulevaisuudensuunnitelmia pennulle. En halua antaa kasvattiani kotiin, josta se palautetaan heti takaisin, syystä tai toisesta. Jos kuitenkin joudut luopumaan kasvatistani; ilmoita ensin minulle, sillä saatan haluta ottaa pennun itselleni tai etsin uuden kodin mieluummin itse.

Kuulen myös hyvin mielelläni kasvattieni kuulumisia. Varsinkin suurista asioista, kuten kuolemasta, jalostuskäytön suunnittelusta tms. olisi hyvä ilmoittaa ensin minulle. En vaadi kasvateiltani himokisaamista, mutta ilahtuisin jos kasvattini suorittavat elämänsä aikana ainakin BH-kokeen ja valioituvat parista lajista, yhtenä lajina mieluiten paimennus. Kisautuksesta ei kuitenkaan tarvitse ottaa paineita. Saatan tulla myös itse kysymään kasvattini kuulumisia.

Jos sinua kiinnostaa ottaa bortsupentu Ireliasta, ota toki yhteyttä vieraskirjaan, sähköpostilla tai Karvaturrit.net-foorumilla jossa olen nimimerkillä Cadee.

Tulevat pentueet

Hannibal x Anaid

Pentueen sivulle tästä

Suunnitelmat

Tästä näet alustavat astutussuunnitelmat. (Kasvattajille ilmoitellaan jalostusaikeista kunhan ne vain varmistuvat.)

 

 

 

 


Kuvat © andyvanyperen, WoofBC, northdevonfarmer

©2019 Irelia - Bordercolliet tuntien - suntuubi.com